8. Stéphanie Mertens

09 Maart 2018

8. Stéphanie Mertens

43 jaar - laborante - Dilbeek/Savio

Wie ben ik?

Sinds mijn 16 jaar woon ik in Dilbeek, eerst in Itterbeek, daarna in Groot-Bijgaarden en nu samen met mijn gezin in Dilbeek, in de Savio wijk. Tijdens mijn jeugdjaren was ik veel op stap in Dilbeek. Als sportief iemand was ik ook aangesloten bij verschillende verenigingen. Nu is het de beurt aan ons kinderen!

Sinds kort ben ik de Buurderij Verantwoordelijke van Dilbeek, de korte keten van Boeren&Buren. Omdat dit project als vrijwilligster mij enorm aan het hart ligt: het ondersteunen van de lokale producenten en ook om opnieuw gezond en eerlijk te eten! En bovenop is het zo fijn om zoveel mensen met diezelfde filosofie te ontmoeten!

Waarom kies ik voor Groen?

Deel uit maken van een vereniging die het verschil kan maken in Dilbeek: gewoon al het behoud van het groen karakter, het bewaken van de grenzen zoals vervuiling of ontbossing, en nog zoveel meer. Samen werken aan een betere wereld waar iedereen zich goed voelt, en dit kan gewoon al in Dilbeek! Er zijn nog altijd zoveel punten die beter kunnen, dus wij staan op om er samen voor te gaan!