Aimen met Jasper on Tour / Dilbeek / feat. Karels djembé!

Apr
18
18 April 2019 / 07:00 PM tot 10:00 PM

Location

JK ZOMAAR, Keperenbergstraat 37, 1701 Itterbeek

:: WAT? ::
Aimen on tour, in Dilbeek met Jasper De Jonge, in JK Zomaar met een Djembé optreden van Dilbeek's very own; Karel De Ridder

:: WAAROM? ::
Politiek is altijd een beetje rock-’n-roll. Ik wil er wat hiphop in steken. Van noord tot zuid, oost en west. In jongerencafés of donkere zaaltjes. Aimen, 4de plaats Kamer en Jasper, 9e opvolger voor het Vlaams Parlement, zijn vastberaden om de Wetstraat te verjongen en te vernieuwen. Omdat de Wetstraat minder grijs en meer groen nodig heeft.

Kom af en leer ons beter kennen! Wie zijn we, wat doen we en wat drijft ons. Muziek, humor en inhoud, dat mag je verwachten. Niet tevreden, geld terug, beloofd! (het is een gratis evenement.)

Speciaal voor deze avond treedt Karel De Ridder met zijn Djembé op voor ons! Fan van afrikaanse vibes en smooth drumskillls? Kom af! It's FREE!

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.