Op zondag 13 oktober 2024 is het zo ver: dan kiest de Dilbekenaar een nieuwe gemeenteraad. De lokale politieke partijen starten stilaan de voorbereiding om die dag zoveel mogelijk kiezers te overtuigen. Ook onze partij/groep heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. Na een grondige analyse en heel wat overleg, willen we het deze keer over een andere boeg gooien. We kiezen voor een project dat (nationale) politieke tegenstellingen wil overstijgen en de krachten wil bundelen in het belang van onze gemeente. Een project dat mensen verbindt en samen bouwt aan één Dilbeek om van te dromen.  

Kortom, we kiezen voor Dilbeek. Daarom tekenden we samen met CD&V, DNA!, Groen en Vooruit een nieuw project uit. Geen klassiek kartel, maar een nieuwe partij: Denk Dilbeek.

Een unieke partij van en voor Dilbeek die open staat voor iedereen die ons verhaal wil onderschrijven. We zetten taboeloos de Dilbekenaar centraal over de partijgrenzen en individuele belangen heen. We gaan voor een wijkgerichte aanpak, transparante communicatie en zijn bovenal trots op de unieke kansen die Dilbeek in al zijn facetten ons biedt.  

De voorbije weken werd achter de schermen een voorlopig bestuur opgestart. Binnen enkele maanden willen we dit bestuur vernieuwen en ruimte geven aan andere enthousiaste Dilbekenaren om mee ons verhaal te schrijven

In het verleden konden we op uw steun rekenen. We hopen dat u ook uw schouders wil zetten onder ons nieuwe project. Laat het ons zeker weten als u actief mee wil bouwen aan de toekomst van onze gemeente, voor of achter de schermen. We kijken er in ieder geval naar uit u te ontmoeten op één van onze activiteiten of ergens onderweg in onze gemeente. Schrijf alvast 28 januari in uw agenda. Dan ontmoeten we u graag bij een drankje. Tot binnenkort!

Alles en meer info vindt u op www.denkdilbeek.be.