Dilbeek massaal op straat voor lokale handel

30 September 2016

Veel zon en lekker eten, dat maakte van de Dag van de Dilbekenaar opnieuw een groot succes. Met een verse picknick en een hele dag vertier liet Dilbeek zich van haar beste kant zien. Ook Groen was van de partij en zag dat het goed was.   Deze editie van de Dag van de Dilbekenaar zette Dilbeek geheel in het teken van de korte keten. Dat betekent: weten wat u koopt en bij wie u het koopt. En wie korte keten zegt, zegt ook lokaal. Want waarom iets in het buitenland kopen dat twee straten verder te vinden is?

Ook de zon toonde zich voorstander van de korte keten en dat maakte van de Dag van de Dilbekenaar een groot succes. Voor levensgenieters was het zalig vertoeven tijdens de verse picknick, met daarna een cocktail of (en?) een lokaal biertje. Voor ieder wat wils, want op de Dag van de Dilbekenaar zagen wij het beste wat Dilbeek te bieden heeft.

"Wat Groen betreft mag vanaf nu iedere dag een dag van de Dilbekenaar zijn. Lokaal kopen, aan een eerlijke prijs voor beide partijen, daar geloven wij in", zegt Karel De Ridder, onze Groene schepen in Dilbeek. "Wij staan continu versteld van wat hier in de buurt allemaal te vinden is en op de Dag van de Dilbekenaar waren we duidelijk niet alleen".

Ga dus zelf eens op ontdekkingstocht en sta versteld van al wat onze gemeente te bieden heeft. Want wie lokaal zoekt, die vindt! Meer informatie vind je op www.dagvandedilbekenaar.be.