Groen Dilbeek kiest nieuw bestuur

12 December 2012

De verkiezingen waren voor Groen Dilbeek, in kartel met sp.a, een succes: 15 procent meer stemmen dan vorige keer en voor de allereerste keer een schepen als deel van de nieuwe coalitie. Na de gemeenteraadsverkiezingen was het ook het moment voor Groen Dilbeek om een nieuw bestuur te kiezen. Op 11 december 2012 werd dan ook het nieuwe bestuur unaniem verkozen. Ingrid Erkens zal de volgende zes jaar het voorzitterschap van Groen Dilbeek op zich nemen. Jasper De Jonge wordt de nieuwe ondervoorzitter. Hij zal daarnaast de taak van verantwoordelijke externe communicatie op zich nemen en onder andere de perscontacten onderhouden. Jonathan Ribbens is herverkozen tot secretaris en zal verantwoordelijk zijn voor de ledenwerking. Karel De Ridder maakt als nieuwe schepen natuurlijk ook deel uit van dit nieuwe bestuur. Natuurlijk staan zij niet alleen: een aantal actieve leden zullen de voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en schepen als bestuurslid bijstaan. Met het hele bestuur, alle leden en heel de afdeling wil en gaat Groen Dilbeek de volgende jaren vanuit de meerderheid hard werken aan een groener Dilbeek.

Wil je ook graag meewerken aan de toekomst van onze afdeling en van Dilbeek? Neem dan zeker contact op met één van onze bestuursleden (contactgegevens te vinden bij 'Wie is wie')!

Op de foto, v.l.n.r: Jonathan Ribbens (Secretaris), Guido Van Lierde, Sebastien Lorand, Marieke Hoekendijk, Jasper De Jonge (Ondervoorzitter), Ingrid Erkens (Voorzitter), Karel De Ridder (Schepen)