Groen kiest nieuw bestuur

12 December 2016

Op de algemene vergadering van 14 december verkozen de leden van Groen Dilbeek hun bestuur voor 2017 & 2018. De voornaamste wijziging is dat Marieke Hoekendijk secretaris wordt in de plaats van Jonathan Ribbens, die penningmeester wordt. Ook werd Emiel Van Damme, onze vorige penningmeester en het oudste Groen-lid van Dilbeek, in de bloemetjes gezet voor zijn jarenlange inzet. Nieuw bestuur 

(v.l.n.r.: Marieke, Guido, Jonathan , Jasper & Karel)

Op woensdag 14 december kwamen de leden  van Groen Dilbeek samen in de Gemeenschapslokalen van Sint-Gertrudis-Pede voor hun jaarlijkse algemene vergadering. Een van de punten op de agenda was de verkiezing van de bestuursleden. Groen Dilbeek kiest er namelijk voor om deze mandaten tweejaarlijks te laten hernieuwen. De volgende bestuursmandaten werden verkozen:

  • Voorzitter: Jasper De Jonge
  • Ondervoorzitter: Guido Van Lierde
  • Secretaris: Marieke Hoekendijk
  • Penningmeester: Jonathan Ribbens

Samen met schepen Karel De Ridder zullen zij het dagelijks bestuur vormen. Een aantal andere leden zullen ook een taak opnemen in het bestuur. We wensen hen veel succes!

Emiel in de bloemetjes

Emiel Van Damme werd door de algemene vergadering in de bloemetjes gezet voor al zijn werk. Na jarenlang penningmeester van Groen Dilbeek te zijn geweest, samen met Gerke, draagt hij immers nu de fakkel over aan de jonge garde, in de persoon van Jonathan Ribbens. Emiel is trouwens al lid van Groen sinds 1984, wat hem het Groen-lid maakt met de langste staat van dienst (Ja, zelfs langer dan Karel ...). Voor al zijn jaren inzet voor de groene zaak werd hij verrast met een mand vol heerlijke wereldwinkelproducten. Heel erg bedankt, Emiel!