Onze Dilbeekse Groene duwers: Bieke Toelen (nr.18) en Karel De Ridder (nr.35)

02 Augustus 2018

Onze Dilbeekse Groene duwers: Bieke Toelen (nr.18) en Karel De Ridder (nr.35)

Bij de inwoners van Dilbeek zullen deze gezichten zeker een belletje doen rinkelen. Gezamenlijk hebben Karel en Bieke letterlijk decennia aan ervaring in de Dilbeekse politiek. Van OCMW-raad tot schepencollege, ze hebben de verschillende hoekjes in het beleid mogen ervaren. 

 

Bieke als duwer van de Groenen. 

De Schepdaalse Bieke Toelen bezet de 18de plaats op de kartellijst van Groen-sp.a en is hiermee de duwer van de Groenen op de lijst. Bieke is dan ook iemand met ervaring. Ze was lid van de gemeenteraad van 2000 tot 2006, waar ze de sociale dossiers alsook de thema’s gezondheidszorg nauwlettend opvolgde. Nadien zette ze deze interesse verder in de OCMW-raad van 2008 tot 2012. “Dilbeek moet niet vrezen, ook nu blijf ik van de partij”, zegt Bieke. “Hoewel ik op de 18de plaats sta, ga ik ook nu volop voor een positieve campagne waar voorrang gaat naar DILBEEK”. 

 

Karel als Groene duwer van de kartellijst Groen-sp.a 

“Ik ben al meer dan 30 jaar actief in de Dilbeekse politiek en ik ondersteun met plezier de betrokkenheid van de volgende generaties Groenen in onze gemeente” zegt Karel De Ridder. “Ik ben dan ook een zeer groot voorstander van het rotatieprincipe dat binnen Groen gehanteerd wordt. Hierdoor krijgt iedere generatie op tijd en stond de juiste kansen”. Uiteraard gaat Karel niet stoppen met actieve politiek en staat hij ook nu klaar om zijn verantwoordelijkheden op te nemen. Daarbij zal hij ook de Groen-ploeg coachen. 

Waar kan je Karel vinden om de kartellijst Hij staat als lijstduwer uiteraard op plaats 35.