Stappenplan schadeclaim

15 September 2012

Elke dag en elke week lopen er bestuurders schade op door de slechte staat van de Dilbeekse wegen. Wegen die tot de slechtste van Vlaanderen behoren. Putten in overvloed, onaangepaste dorpscentra, scheve voetpaden en fietspaden die gewoonweg niet bestaan. GROEN en sp.a bieden u daarom deze folder aan met op de achterkant een stappenplan: wat te doen wanneer u schade oploopt op onze, volgens sommige putvrije, wegen.Bewaar deze folder in uw auto, bij uw verzekeringspapieren of in uw portefeuille. We hopen dat u hem niet nodig zult hebben, maar zeker zijn we hier niet van. Zeker niet hier in Dilbeek.

Het is dringend tijd op vlak van mobiliteit voor een nieuwe visie en een nieuw beleid. Een beleid waarbij iedereen zich veilig kan verplaatsen, of het nu te voet, met de fiets of met de wagen is. Een beleid waarbij er wordt gekozen voor duurzame en preventieve oplossingen in plaats van het enkel vullen van putjes als er weer eens een stuk weg is verzakt.

Geef ons daarom op 14 oktober de kans om te zorgen voor die nieuwe visie en dat nieuwe beleid en help ons om er voor te zorgen dat deze folder totaal overbodig wordt!

Link: PDF-bestand met stappenplan