Stilstand is geen optie voor Dilbeek

15 April 2017

Met Groen kiezen we voor een progressieve toekomst voor Dilbeek. U ook? De politieke crisis van de voorbije maanden heeft de Dilbeekse politiek niet in een mooi daglicht geplaatst. Het ging steeds weer over kortetermijnmaatregelen zonder een visie op de toekomst. We verdienen beter dan politiek waarvan de horizon enkel tot aan de volgende verkiezingen reikt.  Groen weet wel welke richting Dilbeek uit moet gaan. Wij kiezen voor een Dilbeek waar jongeren en ouderen de vrijheid hebben om zich veilig te verplaatsen. Een Dilbeek waar de natuur wordt beschermd en waar plaats is voor meer groen. Een Dilbeek waar elk kind een plaats vindt op school.

Een Dilbeek ook waar de lokale economie bloeit. Een Dilbeek dat bewust en volop kiest voor duurzaamheid en energiebesparing in de wereldwijde strijd tegen klimaatverandering. Kortom, een Dilbeek waar iedereen zich thuis kan voelen. Een Dilbeek waar we trots op kunnen zijn. Dat is waar wij voor kiezen, vandaag én morgen.

Daarom reikt Groen de hand naar alle Dilbekenaren. Want alleen kunnen we het niet. Zo zouden we het ook niet willen. Samen met iedereen die een progressief en groen Dilbeek een warm hart toedraagt willen wij weer resoluut aan de toekomst werken. 

Want stilstand is geen optie. Bomen planten zichzelf niet, fietspaden leggen zichzelf niet aan. De keuzes die we vandaag maken bepalen de toekomst van Dilbeek; voor ons, en voor onze kinderen. Daarvoor kan je rekenen op Groen.Wij hopelijk ook op jou.

 

Jasper De Jonge, voorzitter Groen Dilbeek

 ? ? ?